Trustpilot score Trustpilot score

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIKk

Introduksjon

Når du besøker vår hjemmeside innsamles opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre vårt innhold, og til å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det samles inn opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning) og unngå videre bruk av hjemmesiden. Nedenfor har vi utdypet hvilke informasjoner som innsamles, deres formål og hvilke tredjeparter som har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobil eller tilsvarende enheter. Cookies brukes for å gjenkjenne din enhet, huske innstillinger, utføre statistikk og for å målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder, som f.eks. virus. Det er mulig å slette eller blokkere cookies.

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan dessuten risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at det kan være innhold på hjemmesiden som du ikke vil få adgang til.

Hjemmesiden inneholder cookies fra tredjeparter, og kan i varierende omfang omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Google Search Console
  • Facebook remarketingpixel
  • Youtube
  • Trustpilot

Personopplysninger

Generelt Personopplysninger er alle slags opplysninger som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår hjemmeside innsamler og behandler vi en rekke slike informasjoner. Det skjer f.eks. ved alminnelig tilgang av innhold, hvis du melder deg til vårt nyhetsbrev , deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenester eller foretar kjøp på hjemmesiden.

Vi innsamler og behandler typisk følgende former av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplisitt samtykke hertil og selv taster inn opplysningene, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av login eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, fortapt, svekket eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller i øvrig blir behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, vise deg de annonser som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere de tjenester du har etterspurt, som f.eks. til å sende deg et nyhetsbrev. Ut over dette, anvender vi opplysningene til å optimere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrom som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når så snart de ikke lenger er nødvendige. Tidsperioden avhenger av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for når informasjoner slettes.

Utlevering av opplysninger

Data om din bruk av hjemmesiden, hvilke annonser du mottar og evt. klikker på. geografisk plasering, kjønn og alderssegment m.v. utleveres til tredjeparter i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er tale om i avsnittet om “Cookies” ovenfor. Opplysningene anvendes til målretting av annonsering. Ut over dette, benytter vi en rekke tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke anvende dem til egne formål.

Utlevering av personopplysninger som navn og e-mail m.v. vil kunne skje, hvis du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i andre land som kan gi dine opplysninger den tilstrekkelige beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har ret til å få opplyst hvilke personopplysninger om deg som vi behandler. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger som behandles om deg er feilaktige, har du rett til at de rettes eller slettes.

Henvendelse herom kan skje til: hello@flyhjelp.no. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for at ta kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden eies og publiseres av:

FlyHjælp ApS
CVR:  36 91 74 90
Willemoesgade 10
DK-2100 København Ø
Telefon: +47 21 98 88 89
Email: hello@flyhjelp.no

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjaelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og bestillinger. Vi er eksperter på loven og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt