Flyhjelp-logo-2.png

Flyhjelp Forretning
Din samarbeidspartner på forretningsreisen

 

Forretningsreisende og virksomheter kan ha tusenvis av kroner liggende i skuffen i form av tidligere flyreiser som kan være kompensasjonsberettigede. Ved flyforsinkelse eller kansellering kan man ha krav på en kompensasjon på opptil 6700 kr. pr. reisende. For mange forretningsreisende og virksomheter vil det imidlertid ikke lønne seg sett i forhold til tiden som medarbeideren må bruke på å innhente kompensasjonen.

 

Vi har derfor opprettet Flyhjelp Forretning som gir din virksomhet mulighet for å overlate prosessen til Flyhjelps eksperter, samt å få fri adgang til kompetent juridisk rådgivning. Vi anbefaler deg å ta kontakt med Johan på mail: [email protected], og han vil deretter kontakte deg for å kartlegge virksomhetens behov.

Forretningsavtale hos Flyhjelp

 

Med forretningsavtale hos Flyhjelp får dere også adgang til en juridisk hotline, som kan hjelpe dine medarbeidere når de befinner seg på flyplassen, og hverken kommer seg frem eller tilbake.

 

Vi fungerer dermed som virksomhetens jurister i spørsmål vedrørende flyreiser og rettigheter. I tillegg til å innhente kompensasjon ved flyforsinkelser gir vi også juridisk assistanse ved forsvunnet bagasje og i forbindelse med ekstrautgifter til kost og losji som følge av kanselleringer og lange forsinkelser.

Krev kompensasjon/refusjon. Forsinket eller kansellert fly?

Flyhjelp hjelper deg med å få opptil 6 700 kr. i kompensasjon ved forsinket eller kansellert flyreise

 Tusenvis av glade kunder

 Vi vinner 98% av sakene

 Risikofritt – enkelt og raskt