logo-icon.png
1
2
3
Beregn kompensasjon
Hjelp?
Flyhjelp-logo-2.png

Flyselskap

Vennligst angi hvilket flyselskap du fløy med. Hvis du ble ombooket til et annet flyselskap, skal du velge det flyselskapet som du opprinnelig skulle fly med. Hvis du har problemer med å velge riktig flyselskap, kan du ringe oss, eller eventuelt velge "Ingen flyselskap valgt" og tilføye en kommentar til slutt.

Avreisedato

Vennligst velg den dato som du skulle reise ifølge flybilletten.

Kansellering?

Du har mest sannsynlig opplevd en kansellering hvis du fløy med et annet flynummer enn det som stod på billetten. I tilfelle du har vært ute for en kansellering, ber vi deg angi når du ble opplyst om at flyet var kansellert innen planlagt avreisedato.

Skriv inn reise- og kontaktopplysningene dine

Vi undersøker flygningen og tar saken mot flyselskapet

Vi utbetaler kompensasjonen til deg, såfremt vi vinner saken - ellers er det gratis

Flyhjelp-logo-2.png

Du er dessverre ikke berettiget kompensasjon

Dette kan skyldes flere årsaker, som f.eks. at EU-forordningen ikke er gjeldende i denne situasjonen eller at årsaken til forsinkelsen anses som en ekstraordinær omstendighet. Hvis du likevel mener at du er berettiget kompensasjon, kan du skrive til oss på hello@flyhjelp.no.

Flyselskapene er imidlertid pliktig til å betale alminnelig forpleining, slik som mat og drikke, telefonsamtale og innkvartering, mens du venter. Hvis du har vært utsatt for en annen forsinkelse eller kansellering i løpet av de siste tre årene, kan du undersøke om du har rett til kompensasjon for denne avgangen ved å opprette en ny sak.

På neste side får du vite hvor mye du/dere har rett til i kompensasjon

Billede v3

Gustav Thybo, Grunnlegger & Adm. Direktør

Våre eksperter vil hjelpe deg videre

+47 21 98 88 89