Flyhjelp-logo-2.png

Nedenfor kan du få tilsendt en link for å følge saken din

Hvis du allerede har opprettet en sak hos Flyhjelp og vil holde deg oppdatert på saken, kan du nedenfor få tilsendt en link hvor du kan følge din sak. Du kan også bruke linken for å laste opp nye dokumenter til saken eller for å korrigere dine opplysninger.

Cookie- og privatlivspolitikk
Du kan trygt benytte Flyhjelps side

 

Når du besøker vår hjemmeside innsamles opplysninger om deg som vi vil benytte til å tilpasse og forbedre vårt innhold, og til å øke verdien av annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker at det samles inn opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning) og unngå videre bruk av hjemmesiden. Nedenfor forklarer vi hva slags informasjon vi innsamler, vårt formål med å innsamle opplysningene og hvilke tredjeparter som har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil som lagres på din datamaskin, mobil eller tilsvarende enheter. Cookies brukes for å gjenkjenne din enhet, huske innstillinger, utføre statistikk og for å målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder, som f.eks. virus. Det er mulig å slette eller blokkere cookies.

Hvis du sletter eller blokkerer cookies, vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og vises hyppigere. Du kan dessuten risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at det kan være innhold på hjemmesiden som du ikke vil få adgang til.

Hjemmesiden inneholder cookies fra tredjeparter som inkluderer:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Google Search Console
  • Facebook remarketingpixel
  • Youtube
  • Trustpilot

Personopplysninger

Personopplysninger er alle slags opplysninger som i et eller annet omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår hjemmeside innsamler og behandler vi en rekke slike informasjoner. Det skjer f.eks. ved alminnelig tilgang av innhold, hvis du melder deg til vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av tjenester eller foretar kjøp på hjemmesiden.

Vi innsamler og behandler typisk følgende former av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din datamaskin, tablet eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt opplysninger om hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplisitt samtykke hertil og selv taster inn opplysningene, behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av login eller ved kjøp.

Sikkerhet

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, kommer uvedkommende til kjennskap, misbrukes eller i øvrig blir behandlet i strid med lovgivningen.

Formål

Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker, vise deg de annonser som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg, registrere dine kjøp og betalinger, samt til å kunne levere de tjenester du har etterspurt, som f.eks. ved å sende deg nyhetsbrev. Utover dette anvender vi opplysningene til å optimere våre tjenester og innhold.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende lovgiving, og vi sletter dem så snart de ikke lenger tjener noe formål. Tidsperioden for oppbevaring av opplysningene avhenger av deres karakter og deres funksjon. Det er derfor ikke mulig å angi en generell frist for når informasjoner slettes.

Utlevering av opplysninger

Data om din bruk av hjemmesiden - hvilke annonser du mottar og klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. - utleveres til tredjepart i det omfang disse opplysninger er kjent. Du kan se hvilke tredjeparter det er tale om i avsnittet om “Cookies” ovenfor. Opplysningene anvendes til å målrette annonseringen. Utover dette, benytter vi en rekke tredjepartsfirmaer til oppbevaring og behandling av data. Disse tredjepartsfirmaer behandler utelukkende opplysninger på våre vegne og kan ikke anvende dem til egne formål. 


Utlevering av personopplysninger som navn og e-post m.v. vil skje kun hvis du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i andre land som kan gi dine opplysninger den tilstrekkelige beskyttelse.

Innsikt og klager

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger om deg vi oppbevarer og behandler. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelse mot at disse opplysninger anvendes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til at vi behandler dine personopplysninger. Hvis de opplysninger som behandles om deg er feilaktige, har du rett til å få dem rettet eller slettet.

Henvendelse angående personopplysninger kan rettes til: hello@flyhjelp.no. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger har du mulighet for å gjøre dette overfor Datatilsynet.

Utgiver

Hjemmesiden eies og publiseres av:


Flyhjelp logo

Flyhjælp ApS
CVR: 36 91 74 90
##company-address##
##company-zip-code## ##companycity##
Telefon: 82829090
E-mail: hello@flyhjelp.no

Klar til å komme i gang? Forsinket eller kansellert fly?

Flyhjelp hjelper deg med å få opptil 5.750 kr. i kompensasjon ved forsinket eller kansellert flyreise

 Norges beste Trustpilot-score
 Vi vinner 98% av sakene
 Risikofritt – enkelt og raskt

Flyhjelp i pressen

aftenposten.png Dagsavisen.png VG.png
Netavisen.png dagbladet.png

Flyhjelp i pressen

aftenposten.png Dagsavisen.png VG.png
Netavisen.png dagbladet.png