Flyhjelp-logo-2.png

 

 

Rettigheter som flypassasjer
Vet du hvilke rettigheter du har som flypassasjer og vet du hvilke tilfeller som gir deg rett til kompensasjon?

 

Har du vært utsatt for en uheldig opplevelse på reisen og ønsker informasjon om hvilke rettigheter du har? Her følger en oversikt over våre informasjonssider om passasjerrettigheter. 

Dersom flyet er kansellert eller mer enn tre timer forsinket ved ankomst kan du ha rett til en kompensasjon på opptil 5 500 kroner. 

Ved å fylle ut noen få opplysninger om reisen på vår forside kan du hurtig se hvor mye du kan ha krav på i kompensasjon. 

For å få utbetalt kompensasjonen må du enten sette deg grundig inn i regelverket og selv ta kontakt med flyselskapet – eller du kan overlate jobben til Flyhjelp. Vi tar hånd om saken for deg mot et salær på 30% av kompensasjonen. Hvis vi vurderer at du har rett til en kompensasjon som flyselskapet nekter å utbetale er vi er forberedt på å ta kampen mot flyselskapet hele veien til retten.

Flyforsinkelser

Ved forsinkelser på mer enn 3 timer kan du være berettiget opptil 5 500 kr i kompensasjon. Les om dine rettigheter ved flyforsinkelser.

Kanselleringer

Ved kanselleringer kan du være berettiget opptil 5 500 kr i kompensasjon, samt nye flybilletter til destinasjonen. Les mer om kanselleringer.

Nektet ombordstigning

Hvis du blir nektet ombordstigning, noe som kan skje om flyet er overbooket, har du krav på kompensasjon og nye flybilletter. Les mer om nektet boarding.

Mistet bagasje

Hva gjør du når bagasjen er forsinket, bortkommet eller skadet? Og hva har du krav på å få erstattet? Les våre gode råd ved mistet bagasje.

Ekstrautgifter

Hvis du er så uheldig å bli utsatt for en forsinkelse eller kansellering har du ofte krav på å få nødvendige utlegg refundert av flyselskapet. Les mer om ekstrautgifter.

Mistet flyforbindelse

Det kan skje at en kort forsinkelse utvikler seg til en lengre forsinkelse hvis du ikke rekker neste flyforbindelse på reisen. Ler mer om dine rettigheter ved mistet flyforbindelse.

Krev din kompensasjon Forsinket eller kansellert fly?

Flyhjelp hjelper deg med å få opptil 5 750 kr. i kompensasjon ved forsinket eller kansellert flyreise

 Tusenvis av glade kunder
 Vi vinner 98% av sakene
 Risikofritt – enkelt og raskt

Bli med i vårt sosiale medier

Har du allerede en sak?