Trustpilot score Trustpilot score

Vi henter dine penger hjem


Få opp til 5500 kr i kompensasjon pr. passasjer, hvis ditt fly har vært forsinket, overbooket eller avlyst innenfor de siste 3 år.

1

BEREGN DIN KOMPENSASJON

Trykk på knappen “beregn kompensasjon” og se om du har rett til kompensasjon.

2

START DIN SAK

Len deg tilbake mens vi tar den juridiske kampen mot flyselskapene og henter dine penger hjem.

3

FÅ DIN KOMPENSASJON

Vi utbetaler kompensasjonen direkte til din konto. Vårt honorar er 25% inkl. moms, når saken er vunnet.

Har du bruk for hjelp?

Så start din sak og gjør det enkelt eller kontakt oss

Omtalt i bl.a.

Hvorfor bruke Flyhjelp?

Ingen utgifter

Vårt salær for den juridiske saksbehandling er 25% av kompensasjonens størrelse. Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.

Høy utbetaling

Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.

Full erstatning

Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.

God kundeservice

Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Dine rettigheter

Flyhjælp logo

Dine rettigheter som flypassasjer kan være vanskelig å forstå. EU-forordning 261/2004 og domstolenes praksis kan til tider virke selvmotsigende. Vi vil her kort gjennomgå dine rettigheter så du kan få et innblikk i hva det er vi kjemper for.


EU-forordningen fastslår at du har krav på økonomisk kompensasjon hvis ditt fly er avlyst eller overbooket. I tillegg fastslo EU-domstolen (CJEU) at passasjerer, hvis fly er mere enn 3 timer forsinket ved ankomst, også er berettiget til økonomisk kompensasjon.


I praksis ses det hyppig at flyselskapene unnlater å informere passasjerene om deres rettigheter selv om det er deres plikt. Ofte får de misfornøyde flyreisende tildelt matkuponger eller små kontantbeløp, men man har ofte krav på langt mer.

Hvis du har opplevd en flyforsinkelse, avlysning eller overbookning kan du ha krav på økonomisk kompensasjon. Kompensasjonens størrelse avhenger av flydistansen, dog kan sakens omstendigheter medføre at kravet bortfaller eller varierer i størrelse. Du kan beregne om du er berettiget til kompensasjon ved å trykke på knappen ”Start ditt krav”.

Hvis flyselskapet overbooker eller avlyser flyet og tilbyr passasjeren å reise med et alternativt fly til destinasjonen skal man være oppmerksom på at kompensasjonen halveres hvis flyet ankommer:

  • Innenfor to timer til destinasjonen på reiser under 1500 km.
  • Innenfor tre timer på reiser innenfor EU på reiser mellom 1500 km og 3500 km.
  • Innenfor fire timer for reiser over 3500 km.

EU-forordningen finner anvendelse når reisen har avgang fra en flyplass i EU. Du er også omfattet av forordningen hvis du flyr uten for EU til EU med et EU-flyselskap. Se Flyhjelps Skjema © nedenfor.

Avgang EU selskap ikke-EU selskap
Fra EU ja ja
Uten for EU til EU ja nei
Årsak Under 1.500 km. Mellom 1.500 og 3.500 km. Over 3.500 km.
Forsinkelse + 3 timer 2.255 kr. 3.600 kr. 5.413 kr.
Overbooking 2.255 kr. 3.600 kr. 5.413 kr.
Avlyst fly 2.255 kr. 3.600 kr. 5.413 kr.
Ellers 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Trustpilot logo

Om Flyhjelp

Vi hjelper flypassasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for flyforsinkelser, avlysninger og overbookninger. Vi er eksperter på det juridiske felt, og står for kommunikasjonen med flyselskapene som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjon.


Siden vedtagelsen av EU-forordning 261/2004 har det vært utallige langvarige juridiske kamper mellom flyselskaper og flypassasjerer. Som følge av flere dommer på feltet, har passasjerene dog fått flere fordeler de seneste år. Det betyr at man i dag kan være berettiget til opp mot 5500 kr i kompensasjon hvis en flyavgang er blitt avlyst, overbooket eller forsinket med mer enn 3 timer ved ankomst. Ved å trykke på knappen ”Start ditt krav” kan du se kompensasjonsstørrelsen som vi kan hjelpe deg med å oppnå.

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjaelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og bestillinger. Vi er eksperter på loven og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt