Flyhjelp-logo-2.png

Straksutbetaling av kompensasjonen

 

Flyhjelp tilbyr nå å utbetale kompensasjon innenfor 24 timer!

 

Flyhjelp bestreber seg alltid på å bli bedre, samt å kunne tilby kunder den beste service i bransjen. Derfor har vi gått i gang med å tilby en ekstraservice til våre kunder, der vi utbetaler kompensasjonen innenfor 24 timer, før vi overhodet sender kravet til flyselskapet.

Det betyr at du får pengene hurtigere, du behøver ikke vente i flere måneder, i noen tilfeller over et år før pengene utbetales.

 

Dessverre er det slik at flyselskapene ikke alltid følger loven. Vi har også saker hvor passasjerer på samme flygning blir behandlet forskjellig. Vi vil derfor gjøre prosessen hurtigere og lettere, samt garantere deg kompensasjon for de problemer forsinkelsen har medført.

 

Om straksutbetaling

 

Vi tilbyr å utbetale din kompensasjon innen 24 timer etter at du har takket ja til tilbudet. Det gjør vi i saker som vi på forhånd har skaffet fyllestgjørende, tekniske beviser for at forsinkelsen/kanselleringen er innenfor flyselskapets kontroll. Det betyr at hvis flyselskapet nekter å betale, kan vi høyst sannsynlig vinne saken ved retten.

 

Etter at du har opprettet saken på vår nettside, utfylt alle felter samt lastet opp din booking, blir saken undersøkt av våre dyktige medarbeidere. Hvis vi kan skaffe teknisk bevis - eller allerede har bevis for at forsinkelsen/kanselleringen er flyselskapets ansvar, sender vi deg en e-post med tilbud om straksutbetaling.

 

Vi ønsker selvsagt å kunne hjelpe alle våre kunder så hurtig som mulig, men vi kan ikke tilby alle våre kunder straksutbetaling. Vi har et mål om å kunne tilby mellom 20-30% av våre kunder en straksutbetaling, men vi kan ikke garantere at det blir akkurat din sak.

 

Krev kompensasjon/refusjon Forsinket eller kansellert fly?

Flyhjelp hjelper deg med å få opptil 5 750 kr. i kompensasjon ved forsinket eller kansellert flyreise

 Tusenvis av glade kunder

 Vi vinner 98% av sakene

 Risikofritt – enkelt og raskt