Flyhjelp-logo-2.png

De 5 Mest Romantiske Destinasjonene For Bryllupsreise!

February 2020

Seneste post

Dette er kredittkortene med best reiseforsikring

February 2024

De 5 mest romantiske destinasjonene for bryllupsreise

Bryllupet nærmet seg med stormskritt, og dere har som mange andre par lett lenge etter den mest romantiske destinasjonen for deres bryllupsreise. Når den begivenhetsrike dagen er overstått er det for alvor tid til å feire hverandre, og det skal jo helst være i de helt perfekte omgivelsene! Derfor har Flyhjelp plukket ut de fem mest romantiske reisedestinasjonene for bryllupsreiser i 2020.

1. Singapore

Flyhjelp, honeymmon, singapore

Er dere på utkikk etter den ultimate bryllupsreisedestinasjonen så er Singapore det helt perfekte valg! Et lekkert og delikat kjøkken, kulturelle opplevelser og et yrende natteliv er bare noen av punktene på listen over opplevelser på bryllupsreise til Singapore. Byen består av en rekke attraksjoner, som kveldssafari, botaniske hager, Singapore Zoo, Universal Studios i Sentosa og mye mer. Utover dette vil dere bli overrasket over hvor mange kulturer det er mulig å møte på denne destinasjonen. Her vil dere nemlig bli møtt av indisk, kinesisk, eurasiatisk og malaysisk kultur, i tillegg til smaksrik mat og festivaler. På en bryllupsreise til Singapore vil dere oppleve en god kombinasjon av avslapping og storby! 

 

Anbefalt reisetidspunkt: Hele året.

Temperatur: 30-32°C hele året.

Ideell varighet: 7-10 dager.

Valuta: Singapore dollar (SGD; S$).

Språk: Engelsk, tamilsk, mandarin kinesisk.

Reisetid: 12 - 13 timer (med direkte fly.)2. Maldivene

flyhjelp, honeymmon, maldivene

Det er ikke uten grunn at Maldivene er plasert i top 5 over de mest romantiske bryllupsreisedestinasjoner. Med helt hvite strender, palmetrær og turkisblått hav er maldivene med sine 1200 koralløyer i det indiske hav et paradis for et forelsket og nygift par. Hver enkelt koralløy er forvandlet til luksuriøse resorts med watervillas bygd over det turkisblå vannet. Maldivene er den perfekte destinasjon hvis alt dere ønsker er å slappe av.

Det er også mange muligheter til å delta i forskjellige vannaktiviteter som dykking, surfing, seilturer og vannsport. En opplagt ting å oppleve på Maldivene er “Picnic Islands”. Med en piknikkurv i hånda kan dere bli kjørt i seilbåt til en ubebodd øy, hvor dere kan være helt uforstyrret så lenge dere vil!

 

Anbefalt reisetidspunkt: April - november og September-November.

Temperatur: 30-31 C.

Ideell varighet: 7-10 dager.

Valuta: Maldifisk Rufiyaa (MVR).

Språk: Engelsk og divehi.

Reisetid: 12 - 15 timer.3. Seychellerne

flyhjelp, honeymoon, seychellerne

En bryllupsreise på Seychellene kan by på turkisblått hav, kritthvite sandstrender og store kokospalmer. Seychellene består av 115 øyer hvor kun 20 av dem er bebodd. Dere kan oppleve den uberørte og vakre naturen på hele 115 øyer, hvor kun 20 av dem er bebodd. Flere reisearrangører tilbyr pakkereiser hvor dere får muligheten til å oppleve flere av øyene. På en bryllupsreise på Seychellene vil dere bli møtt av flere kulturer. Mahe, som er hovedøya på Seychellene er en multietnisk øy, og befolkningen består av afrikanere, indere, europeere og andre mindre etniske grupper. På Seychellene kan dere blant annet oppleve dykking, snorkling og vandring, og bylivet består av en rekke kulturelle markeder og basarer. Befolkningen på Seychellene er veldig imøtekommende, vennlige og gjestfrie - så dere kan trygt forvente at dere blir møtt velkommen med håndtrykk som hilsen.

 

Anbefalt reisetidspunkt: April - Juni og September - November.

Temperatur: 27-32 C.

Ideell varighet: 7-10 dager.

Valuta: Seychelliske Rupee (SCR).

Språk: Kreolsk, engelsk og fransk.

Reisetid: 12 - 15 timer.4. Mauritius

Mauritius er en øystat som befinner seg øst for Afrika i det Indiske Hav. Her vil dere bli møtt av en spennende og interessant kombinasjon av fransk, indisk og kreolsk kultur. Mauritius er, med sin vennlige befolkning, azurblå laguner og fantastiske resorts, en fantastisk destinasjon for å tilbringe sin bryllupsreise. Mauritius er omringet av korallrev, noe som gjør øya til det perfekte stedet å feire kjærligheten, hvis dere er glade i å tilbringe tiden i vannet.

Det er et stort utvalg av vannaktiviteter på de mange resortene på øya, alt fra vannsport til dykkerkurs. Det også gode muligheter for å hygge seg på land, med blant annet golf, fjellvandring og ridning langs de vakre kritthvite sandstrendene. En bryllupsreise til Mauritius vil kunne tilby fortryllende omgivelser hvor dere vil kunne nyte dagtimene på stranden og utforske det mauritiske nattelivet, som yrer av nattklubber, restauranter, kaféer og barer. Mauritius er den ideelle destinasjon hvis alle sansene skal stimuleres.

 

Anbefalt reisetidspunkt: Maí - desember.

Temperatur: 24-32 C.

Ideell varighet: 8-10 dager.

Valuta: Mauritiske Rupee (MUR).

Språk: Engelsk og fransk.

Reisetid: 13 - 16 timer.5. Paris, Frankrike

Paris har alltid vært blant en av de mest romantiske byene. Den franske byen skiller seg fra de andre destinasjonene på listen, men det gjør den ikke mindre optimal eller romantisk. Hvis tropisk klima og hvite sandstrender ikke frister, så burde dere vurdere Paris for deres bryllupsreise.

Den europeiske kulturhovedstaden kan by på eventyrisk arkitektur, hyggelige fortauskaféer, gastronomiske opplevelser og fantastiske utsiktspunkter. Den franske hovedstaden er det perfekte sted å hylle kjærligheten med sin romantiske atmosfære. Det er et stort utvalg av ting å se og oppleve; deriblant Eiffeltårnet, Notre Dame, Sacré Coeur, en romantisk seiltur på Seinen - listen er lang! Paris er med andre ord den helt perfekte destinasjonen hvis dere ser etter en romantisk storby-opplevelse på et lavere budsjett.

 

Anbefalt reisetidspunkt: Juni - August.

Temperatur: 28 - 24 C.

Ideell varighet: 4 - 6 dager.

Valuta: Euro (EUR).

Språk: Fransk og engelsk..

Reisetid: 2 - 3 timer.

Vi håper dere har glede av våre utvalgte bryllupsreisedestinasjoner. Uansett hvor dere drar på romantisk eventyr vil det alltid være en risiko for at dere får en dårlig start eller slutt på turen. Kjedelige opplevelser som flyforsinkelser og avlysninger er aldri en del av planen, og dessverre ikke noe man kan forutse. Derimot har man rett til å bli kompensert for eventuelle forhindringer som oppstår.

Det synes vi er helt på sin plass! Derfor er vi alltid klare til å hjelpe flypassasjerer som har vært utsatt for en forsinkelse eller avlysning, for hva er verre enn å få sine reiseplaner sabotert? det er alltid en god idé å være oppmerksom på sine rettigheter, da det i noen tilfeller kan gi deg en økonomisk kompensasion på opptil 6000 NOK per person. Ikke gå glipp av våre blogginnlegg som inneholder en liste over viktige ting som man bør være forberedt på før flyreisen.

Av Philip Brechmann