Trustpilot score Trustpilot score

DIN SAMARBEiDSPARTNER PÅ FORRETNINGSREiSEN!

Forretningsreisende og virksomheter kan ha mange tusen kroner liggende i skuffen i form av gamle flybilletter, som er kompensasjonsgivende. For mange personer og virksomheter kan det imidlertid ikke betale seg å bruke tid på at innhente den kompensasjon som man ellers er berettiget til. Kompensasjonens størrelse er opp til 5.500 kr. for en forsinkelse eller avlysning, men det står ofte ikke i mål med den tiden som medarbeideren skal bruke på å innhente kompensasjonen.

Derfor har vi startet Flyhjelp Forretning, som gir din virksomhet mulighet for å få kompensasjon samt fri adgang til kompetent juridisk rådgivning. Vi anbefaler at dere utfyller kontaktskjemaet nedenfor, hvoretter våre forretningsavdeling kontakter dere med henblikk på å avdekke deres behov.

Forretningsavtale ved Flyhjelp

Men en virksomhetsavtale med Flyhjelp blir dere ikke bare kompensert ved flyforsinkelser og avlysninger, men får også adgang til en juridisk hotline som kan hjelpe deres medarbeidere når de står i flyplassen og hverken kan komme frem eller tilbake.

Vi fungerer derved som deres jurister i spørsmål som vedrører flyreiser og rettigheter, og kan foruten å innhente kompensasjon ved flyforsinkelser også assistere ved forsvunnet bagasje og innhente de ekstrautgifter dere har hatt i forbindelse med kost og losji ved avlysninger og lange forsinkelser.

Flyhjelp tilbyr en rekke tilvalgsmuligheter til ovenstående, og vi kan bl.a. også dekke deres medarbeidere på deres privatreiser, tilby gratis lounge-adgang, rabatt på parkering ved danske flyplasser m.m. Ring og hør om de mange mulighetene på 2198 8889 eller utfyll nedenstående kontaktskjema og vi kontakter dere med nærmere informasjon.

Skal vi også hjelpe dere eller vil du vite mer? Utfyll nedenstående felter, hvoretter vi kontakter dere med henblikk på at avdekke deres behov.

Bestill en uforpliktende telefonsamtale

Har du selv en relevant sak?

Beregn din kompensasjon!

Ta testen og finn ut hvor stor erstatning du har krav på. Om du har krav på erstatning, kan vi kreve inn pengene for deg - raskt, enkelt og profesjonelt.

Klikk på knappen og svar på spørsmålene. Det tar kun 3 minutter.

Fortsett

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og overbookinger. Vi er eksperter på passasjerrettigheter og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt