Trustpilot score Trustpilot score

DIN SAMARBEiDSPARTNER NÅR UHELlET ER UtE

Flyforsinkelser og kanselleringer er til stor gêne for de reisende. Når flyforsinkelsen oppstår kan reiseselskaper forsøke å begrense en potensiell utilfredshet ved blant annet å være oppmerksomme på passasjerrettigheter etter EF Forordning 261/2004.

Hos Flyhjelp er vi især gode til en ting; nemlig å vareta deres kunders interesser, når der oppstår utfordringer i forbindelse med reisen til og fra destinasjonen. Våre jurister er eksperter på områdets juss, og kan både rådgi om rettigheter og innhente den kompensasjon fra flyselskapet, passasjerene ifølge EF Forordning 261/04 kan være berettiget til.

Et samarbeid med Flyhjelp er vederlagsfritt for dere, og der er således ingen omkostninger forbundet med å bruke vår juridiske ekspertise eller ved å benytte seg av våre tjenester. Flyhjelp mottar kun et honorar såfremt kunden velger å starte en sak opp hos Flyhjelp. Vårt salær består da av 20 % ekskl. moms av den innhentede kompensasjon.

Reisebyråets fordeler ved samarbeide med Flyhjelp


● Enda bedre kundeservice

Overrask kundene positivt med en enkel løsning når flyet er forsinket eller kansellert og de har bruk for hjelp. Med Flyhjelp kan dere vende en uheldig opplevelse til en positiv en.

● Gratis juridisk rådgivning

Ring til våre kompetente jurister og få kvalifisert rådgivning vedrørende forsinkelser, kanselleringer, EU-forordningen og Pakkereiseloven

● Unngå å utbetale kompensasjon efter Pakkereiseloven

Dere slipper for å utbetale kompensasjon til de kunder som allerede har fått kompensasjon fra flyselskapet.

● Kundene får sin kompensasjon

Vi innhenter kompensasjonen på vegne av deres kunder. Urimelige flyselskaper kan vi om nødvendig ta til retten. Kundene mottar en større kompensasjon, enn hvis de blir kompensert etter Pakkereiseloven.

Vil du høre nærmere?

Utfyll nedenstående felter og vår relasjonsansvarlige ringer deg opp.

Beregn din kompensasjon!

Ta testen og finn ut hvor stor erstatning du har krav på. Om du har krav på erstatning, kan vi kreve inn pengene for deg - raskt, enkelt og profesjonelt.

Klikk på knappen og svar på spørsmålene. Det tar kun 3 minutter.

Fortsett

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og overbookinger. Vi er eksperter på passasjerrettigheter og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt