Trustpilot score Trustpilot score

Om oss

Flyhjelp er en Skandinavian virksomhet som hjelper passasjerer med innhente den kompensasjon, de har krav på ved flyforsinkelser, -avlysninger og overbookinger. Virksomheten har eksistert siden 2014 og drives i dag av et ungt, dynamisk team på 32 engasjerte medarbeidere fra hyggelige lokaler på Christianshavn, København.

Idéen oppstod da Philips kjæreste i slutningen av 2013 blev forsinket med syv timer på en feriereise til Tyrkia. Ifølge EU-reglene på området hadde hun ret til kompensasjon, men vår research viste hurtig at flyselskapene ofte omgår reglene på området og nekter å utbetale kompensasjon.

Philip har aldri vært typen som gir opp, og derfor allierte han seg med Gustav. Gustav, som for øvrig er Flyhjelps administrerende direktør i dag, studerte på daværende tidspunkt juss, og han innbragte sagen for de rette myndigheter. Heretter fikk Philips kjæreste endelig den kompensasjon hun var berettiget til. Ryktet spredde seg heretter fort, og snart kom der flere og flere henvendelser fra fol som av den ene eller anden grund opplevde problemer med deres flyreiser.

I sommeren 2015 gikk de tre stifterne av selskapet på fulltid, og Flyhjelp blev til det som vi kjenner i dag. Prosesser blev automatisert med Flyhjelps selvutviklet software, stevninger ble til hverdag, og flere dyktige juridiske rådgivere ble tilknyttet teamet med et felles mål om å bringe smilet tilbake til forsinkede flypassasjerer.

I dag har Flyhjelp hjulpet over 35 000 kunder, og der er innhentet kompensasjon for mer end 40 mill. kr. Den gode service fortsetter; Virksomheten er stadig nasjonal mester i innhenting av kompensasjon og har den høyeste kundetilfredsheten i bransjen. Hele 9,6 ut av 10 i kundetilfredshet på Trustpilot. Det er vi ganske så stolte av!


Medarbeidere

Gustav

Gustav
Adm. direktør

Johan

Johan
Økonomi

Philip

Philip
IT og utvikling

Lars

Lars
Saksbehandlingsleder

Andreas

Andreas
Seniorrådgiver

Anna

Anna
Rådgiver

Esra

Esra
Rådgiver

Julia

Julia
Rådgiver

Sebastian

Sebastian
Rådgiver

Victor

Victor
Rådgiver

Jan

Jan
Rådgiver

Johan Ø

Johan Ø
Rådgiver

Kenneth

Kenneth
Bokholder

Gün

Gün
Kommunikasjon og PR

Alex

Alex
Markedsføringsassistent

Alex

Minnie
Kontorhund

Beregn din kompensasjon!

Ta testen og finn ut hvor stor erstatning du har krav på. Om du har krav på erstatning, kan vi kreve inn pengene for deg - raskt, enkelt og profesjonelt.

Klikk på knappen og svar på spørsmålene. Det tar kun 3 minutter.

Fortsett

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og overbookinger. Vi er eksperter på passasjerrettigheter og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt