Trustpilot score Trustpilot score

Slik underskriver du din fullmakt fra Flyhjelp

For at Flyhjelp skal kunne hjelpe deg med å hente inn kompensasjon for flyforsinkelser og avlyste avganger trenger vi en fullmakt som gir oss tillatelse til å føre saken på dine vegne. Vi benytter en elektronisk fullmakt som skal underskrives digitalt. Fremgangsmåten er illustrert i videoen og beskrevet i teksten nedenfor.

  1. Logg deg inn på din e-postkonto og finn e-posten fra vår samarbeidspartner HelloSign.
  2. Du åpner e-posten og klikker på linken ”Get Started”. Når dette er gjort vil fullmakten vises.
  3. Nederst i dokumentet finner du ditt og eventuelle medpassasjerers navn. Klikk to ganger på boksen merket ”Clik to sign” som vises over ditt eget navn.
  4. Du kan enten underskrive ved å bevege musen eller ved å trykke på fanen ”Type in signature” og så skrive ditt navn med tastaturet. Klikk deretter på ”Insert”.
  5. Bemerk at fullmakten ikke innsendes før at du har trykket på ”Continue” og deretter ”I agree” som du finner øverst til høyre på siden. Du vil motta en bekreftelse på e-post etter at fullmakten er underskrevet og innsendt.

Underskrive fullmakten på vegne av andre

Når du underskriver fullmakten på andres vegne skal du etter å ha trykket på den blå ”Get started” -knappen velge hvilken person som du vil underskrive på vegne av og deretter trykke ”Continue”. Du underskriver fullmakten ved å følge instruksene og trykke på ”I agree”. Du gjentar denne prosedyren for hver person du underskriver på vegne av.

Beregn din kompensasjon!

Ta testen og finn ut hvor stor erstatning du har krav på. Om du har krav på erstatning, kan vi kreve inn pengene for deg - raskt, enkelt og profesjonelt.

Klikk på knappen og svar på spørsmålene. Det tar kun 3 minutter.

Fortsett

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon

Dronningensgade 66, 1420 København

+47 21 98 88 89

hello@flyhjelp.no

facebook.com/flyhjelp

Åpningstider

Om Flyhjelp

Vi hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for forsinkelser, kanselleringer og overbookinger. Vi er eksperter på passasjerrettigheter og er ansvarlig for kommunikasjon med flyselskapene.

   
    Om oss     Stillinger     FAQ    
    Yrke     Reisebyråer     Fullmakt