Flyhjelp-logo-2.png

Link for å følge saken din

Hvis du allerede har opprettet en sak hos Flyhjelp og vil holde deg oppdatert, kan du nedenfor få tilsendt en link hvor du kan følge saken din. Du kan også bruke linken til å laste opp nye dokumenter i saken eller for å korrigere opplysningene dine.

Kan jeg trekke kravet tilbake?

Når du har avgitt fullmakt til Flyhjelp med din underskrift, går vi straks igang med å arbeide på saken din.

Hvis du ønsker å trekke fullmakten tilbake, og skriftlig meddeler Flyhjelp om dette innen 14 dager, og hvis arbejdet ikke er påbegynt innen 14 dagers fristen, kan annullering av fullmakten skje gratis.

Ønsker du å trekke fullmakten tilbake innen 14 dager og Flyhjelp allerede har påbegynt å føre saken din, dvs. rettet et juridisk krav til flyselskapet på dine vegne, skal du ikke betale salær, bare en enkelt timeløn på 650 NOK inkl. moms for det utførte arbeidet. Heretter meddeler Flyhjelp flyselskapet, at vi tilbakekaller kravet, og trekker oss ut av saken.

Hvis du ønsker å annullere fullmakten mere enn 14 dager etter at du har underskrevet den, skal du betale salær for vårt arbeide. Salæret svarer til 30% av den potensielle kompensasjonen, som vi har påbegynt inndrivelsen av.

Vi ønsker naturligvis heller at vi får lov til å føre saken din til veis ende, slik at du får utbetalt kompensasjonen.
Hvis du ikke er kompensasjonsberettiget, og vi er nødt til å lukke saken, skal du ikke betale salær. Det kan derfor aldri betale seg å lukke saken midt i prosessen.