Flyhjelp-logo-2.png
Flyhjelp-logo-2.png

Forsinket eller kansellert fly?

Få opp til 5 750 kr. per passasjer

Basert på EU-lovgivning

Vi fører saken din mot flyselskapet

Krev din kompensasjon

Det tar kun to minutter å opprette en sak

Prøv vår kalkulator og se om du er berettiget til kompensasjon jf. EC 261/2004. Opp til tre år gamle reiser

Har du allerede en sak? Følg din sak

Åpner igen: mandag kl. 10:00

Flyhjelp-logo-2.png

Flyhjelp i pressen

Hvorfor velge oss?

 :employees + claim manager spesialister

64 + claim manager spesialister

Vi er eksperter på området når det gjelder lovgivning om flypasssasjerers rettigheter, og vi er altid klare for å ta saken din hele veien til retten.

 Ikke flere bortkastede timer

Ikke flere bortkastede timer

Uansett hvor du er i prosessen vil vårt dedikerte claim team hjelpe deg og har til sammen over 80 års erfaring i dette faget.

 Den fulle kompensasjonen

Den fulle kompensasjonen

Vårt salær er 30 % inkludert moms av den kompensasjonen som vi henter. Selv hvis vi må ta saken videre til retten, vil vår service være helt gratis for deg hvis ikke vi klarer og hente kompensasjonen.

Så enkelt er det

 Søk om kompensasjon

Skritt 01

Søk om kompensasjon

Fullfør enkelt vårt søknadsskjema steg for steg og regn ut omtrent hvor stor kompensasjon du kan ha rett til (det kan være opp til 5 750 kr. per passasjer). Idet vi oppretter saken for deg, utfører vi samtidig en analyse og starter prosessen for deg.

Skritt 02

Slik er prosessen

Når saken din er opprettet vil Flyhjelp tildele saken til en av våre erfarne jurister. Vi følger deg tett opp og holder deg løpende oppdatert på det som angårsaken din. Vi kontakter deg om vi trenger mer informasjon om saken. Våre trivelige kundeservicemedarbeidere er tilstede for å hjelpe deg uansett hvilke spørsmål og problemstillinger du har.

 Slik er prosessen
 Fullføring og betaling

Skritt 03

Fullføring og betaling

Flyhjelp overfører kompensasjonen direkte til din bankkonto. Hvis vi vinner saken er vårt salær 30 % inkludert MVA. Hvis vi ikke vinner skal du ikke betale noe

Brukerstøtte og prosess

Lurer du på om du har rett til kompensasjon for forsinkelser eller kanselleringerav din flygning?

Vi streber etter å levere best mulig hjelp og tar det tidkrevende og vanskelige arbeidet. På den måten kan du som kunde lene deg tilbake, slappe av og vente på at vi overfører din kompensasjon. Vi holder deg løpende oppdatert så du vet hvor vi er i prosessen og status på din sak.

Billede v3

Gustav tar saken din

Åpner igen: mandag kl. 10:00

Flyselskapene trekker sakene i langdrag

Vi er eksperter innenfor regulering og rettspraksis på området, og vi er forberedt til å ta saken til retten om nødvendig.


Vår ambisjon er å levere førsteklasses service. Vi tar hånd om alle sider ved prosessen, slik at våre kunder kan ta det helt med ro i visshet om at saken er i de beste hender.


Siden vedtagelsen av EU-forordningen 261/2004, har det vært flere og langvarige rettssaker mellom flyselskapene og deres passasjerer. I løpet av de siste årene har det imidlertid falt flere dommer til fordel for passasjerene.

125.000 flypassasjerer har fått hjelp
64 dyktige medarbeidere

Gjør som 100,000 andre flypassasjerer som har
krevd sin kompensasjon gjennom Flyhjelp

Bli med i vårt sosiale medier

Har du allerede en sak?